Βασιλόπιτα 2017 Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων – Μαθητές – Εκπαιδευτικοί

Αγωνία, αγωνία, αγωνία όπως κάθε χρόνο … σε ποιον «θα πέσει το τυχερό φλουρί;» Υποδεχτήκαμε το 2017 με δύο βασιλόπιτες από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων: μία στο σχολείο για τους μαθητές μας και μία σε παραλιακό καφέ του χωριού για τους εκπαιδευτικούς.

Εκείνη που χαμογέλασε τελικά με το «φλουρί» στο χέρι ήταν η Αρετή της Β΄ τάξης, ενώ από τους εκπαιδευτικούς μας ο κ. Χρήστος των Εικαστικών. Να τους ευχηθούμε όλοι μας να είναι γεροί και καλότυχοι όλη τη χρονιά (…και όχι μόνο)!

Κοπή Βασιλόπιτας 2017

Εκπαιδευτικοί Βασιλόπιτα 2017

 

 

 

 

 

 

 

Ο κ. Χρήστος

 

 

Ετικέτες:

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post

ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

Οι τάξεις του σχολείου στολισμένες μέσα κι έξω,                   ζωγραφιές στα παράθυρα και στους τοίχους, κατασκευές στην αυλή, φώτα, μουσική, τραγούδια, εκδηλώσεις,

Αθλοπαιδιές και χορευτικά!Αθλοπαιδιές και χορευτικά!

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου ο γυμναστής του σχολείου  κ. Μπεληγιάννης Παρασκευάς και η καθηγήτρια Αγγλικών Καλτζόγλου Ουρανία πραγματοποίησαν αθλοπαιδιές και χορευτικά.Την εκδήλωση πλαισίωσαν σχολές χορού απο την τοπική κοινωνία.

Μια συνέντευξη όλο Χριστουγεννιάτικα έθιμα….Μια συνέντευξη όλο Χριστουγεννιάτικα έθιμα….

Οι μαθητές της Δ΄ τάξης με την εκπαιδευτικό Παγώνη Γεωργία πήραν συνέντευξη από τον πάτερ Βαρθολομαίο, για να μας θυμίζουν τα έθιμα των Χριστουγέννων και πως ξείνησαν.   -Καλημέρα σας.