Φωτογραφικό οδοιπορικό στο χρόνο

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Νέων Ρόδων κυκλοφόρησε το 2000 ένα εξαιρετικό ημερολόγιο τοίχου. Εκεί βρίσκουμε ένα σύντομο αλλά περιεκτικότατο ιστορικό του χωριού, ακολουθούν παλιές, σπάνιες φωτογραφίες και στις πίσω σελίδες στίχοι παραδοσιακών τραγουδιών του τόπου.

Στο εισαγωγικό σημείωμα του ημερολογίου διαβάζουμε τα εξής:

Read more

Αγιασμός

Ο αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Νέων Ρόδων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11/09/2017 και ώρα 10 π.μ. στο χώρο του σχολείου. Στη συνέχεια οι μαθητές θα παραλάβουν τα βιβλία τους.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του σχολείου σας εύχονται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία!!!

Ετοιμαζόμαστε, σας περιμένουμε…

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, στις 8:00 μ.μ.

Σταυρόλεξο για… «ασφαλείς» λύτες

Οι μαθητές της γ’ δημοτικού, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο», στην Ευέλικτη Ζώνη μαθημάτων του σχολείου μας, γνώρισαν τους κινδύνους,

Read more

Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης

Το σχολείο μας συμμετέχει, μαζί με τα Δημοτικά σχολεία της Ιερισσού, στο 1ο Πιλοτικό Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης που διοργανώνει ο Σύλλογος «Φίλοι του Περιβάλλοντος Ιερισσού» υπό την αιγίδα του Δήμου Αριστοτέλη.

Ήδη τοποθετήθηκαν οι τρεις μπλε κάδοι για την ανακύκλωση χαρτιού, αλουμινίου και πλαστικού και οι μικροί μαθητές μας ξεκίνησαν τον καθημερινό τους αγώνα για να τους …χορτάσουν ανακυκλώσιμα υλικά.

Καρναβα-ΖΑ-λιζόμαστε!

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017, στην αυλή του σχολείου μας!

Read more

Τσικνοπέμπτη

59 ημέρες πριν το Άγιο Πάσχα έρχεται μια Πέμπτη που την καταλαβαίνεις από μακριά γιατί …μυρίζει!

Read more

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου

Στα πλαίσια της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, στις 7 Φεβρουαρίου, οι μαθητές του σχολείου μας παρακολούθησαν παρουσίαση κατά την διάρκεια της οποίας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις δυνατότητες και τους κινδύνους του διαδικτύου.

Read more

Βασιλόπιτα 2017 Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων – Μαθητές – Εκπαιδευτικοί

Αγωνία, αγωνία, αγωνία όπως κάθε χρόνο … σε ποιον «θα πέσει το τυχερό φλουρί;» Υποδεχτήκαμε το 2017 με δύο βασιλόπιτες από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων: μία στο σχολείο για τους μαθητές μας και μία σε παραλιακό καφέ του χωριού για τους εκπαιδευτικούς.

Read more

Χιονίζει στην αυλή του σχολείου μας!